Frederiksværk Bridgeklub

Begynderundervisning.

 

Frederiksværk Bridgeklub har gennem de sidste år gennemført undervisning for begyndere og dermed sikret tilgang af nye spillere til klubben.

Der er også i den kommende sæson 2018 – 2019 planlagt begynderundervisning.

Målgruppen for denne undervisning er elever, der ikke tidligere har spillet bridge, men som kunne tænke sig at lære dette fantastiske og underholdende kortspil at kende - verdens sjoveste spil.

Undervisningsmateriale i form af bøger betales af kursisterne.

Pris for deltagelse i undervisningen fremgår af fanen "Kontingent". Beløbet indbetales til klubbens konto 1551-3572057089 senest ved udgangen af september 2018.

Undervisningen finder sted hver torsdag i tiden klokken 17.00 – ca. 18.45, første gang torsdag den 6. september 2018. 

 

Videregående undervisning.

 

Målgruppen til denne undervisning er bridgespillere, som har opnået lidt mere bridgeerfaring, og som gerne vil dygtiggøre sig og dermed få mere fornøjelse af spillet.

Ud over det almindelige grundsystem vil vi i hver lektion arbejde med et deltema, så vi i løbet af sæsonen bliver mere rutineret i spillets forskellige faser. Vi arbejder også med  forskellige konventioner, kortvurdering samt spilleteknik både som spilfører og som modspiller.

Hver lektion vil have en varighed på ca. 1 3/4 time. Den teoretiske undervisning vil blive fulgt op af temalagte spil med melde- og spilleøvelser og en efterfølgende gennemgang af spillene.

Relevant kursusmateriale vil blive udleveret. Prisen fremgår af fanen kontingent. Beløbet indbetales til klubbens konto 1551-3572057089 senest ved udgangen af september 2018.

Undervisningen finder sted hver mandag i tiden klokken 17.00 – ca. 18.45, første gang mandag den 3. september 2018..

 

Praktiske oplysninger:

 

Connie Thybo og Steen Just Johansen underviser på begynderkursus, medens Flemming Johansen underviser på videregående kursus.

Al undervisning afholdes i Paraplyens ”Multisal”, Jernbanegade 2, 3300 Frederiksværk. For at deltage i undervisningen er det en forudsætning, at man er medlem af Frederiksværk Bridgeklub.

Tilmelding til begynder- eller videregående undervisning kan ske via klubbens hjemmeside på www.frvbk.dk eller ved direkte henvendelse til Connie Thybo (tlf. 21 60 86 15, mail: connie@thyborevision.dk) eller Flemming Johansen (tlf. 47 77 24 08 eller 21 26 97 51, mail: flemming.johansen42@gmail.com)

Ønsker du yderligere oplysninger om klubbens undervisningsprogram, kan det fås samme sted.

 

Tilmelding oplysning om: Navn, Adresse, telefonnr., mailadresse samt fødselsdato (Skal oplyses til bridge forbundet)

 

Undervisningen varetages af Flemming Johansen.

www.frvbk.dk