Frederiksværk Bridge Klub

Begynderundervisning.

 

Frederiksværk Bridgeklub har gennem de sidste år gennemført undervisning for begyndere og dermed sikret tilgang af nye spillere til klubben.

Der er også i den kommende sæson 2017 – 2018 planlagt begynderundervisning.

Målgruppen til denne undervisning er elever, der ikke tidligere har spillet bridge, men som kunne tænke sig at lære dette fantastiske og underholdende kortspil.

Der undervises efter grundsystemet fra Bridgevejen, som dog bliver tilrettet på flere punkter.

Undervisningsmateriale, der benyttes, herunder bøger, er gratis for klubbens medlemmer. Pris for deltagelse i undervisningen fremgår af fanen "Kontingent". Beløbet indbetales til klubbens konto 1551-3572057089 senest ved udgangen af september 2017.

Undervisningen finder sted hver mandag i tiden klokken 17.30 – ca. 18.45, første gang mandag den 18. september. 

 

Videregående undervisning.

 

Målgruppen til denne undervisning er bridgespillere, som har opnået lidt mere bridgeerfaring, og som gerne vil dygtiggøre sig og dermed få mere fornøjelse af spillet.

Udover det almindelige grundsystem vil vi i hver lektion arbejde med et deltema, så vi i løbet af sæsonen bliver mere rutineret i spillets forskellige faser. Vi arbejder også med  forskellige konventioner, kortvurdering samt spilleteknik både som spilfører og som modspiller.

Hver lektion vil have en varighed på ca. 2½ time. Den teoretiske undervisning vil blive fulgt op af temalagte spil med melde- og spilleøvelser og en efterfølgende gennemgang af spillene.

Relevant kursusmateriale vil blive udleveret. Prisen fremgår af fanen kontingent. Beløbet indbetales til klubbens konto 1551-3572057089 senest ved udgangen af september 2017.

Undervisningen finder sted hver tirsdag i tiden klokken 10.00 – ca. 12.30, første gang tirsdag den 19. september.

 

Praktiske oplysninger:

 

Flemming Johansen underviser på både begynderkursus og videregående kursus.

Al undervisning afholdes i Paraplyens ”Multisal”, Jernbanegade 2, 3300 Frederiksværk. For at deltage i undervisningen er det en forudsætning, at man er medlem af Frederiksværk Bridgeklub.

Tilmelding til begynder- eller videregående undervisning kan ske via klubbens hjemmeside på www.frvbk.dk eller ved direkte henvendelse til Flemming Johansen på tlf.

47 77 24 08 eller 21 26 97 51 eller pr. mail: flemming.johansen42@gmail.com

Ønsker du yderligere oplysninger om klubbens undervisningsprogram, kan det fås samme sted.

 

Tilmelding oplysning om: Navn, Adresse, telefonnr., mailadresse samt fødselsdato (Skal oplyses til bridge forbundet)

 

Undervisningen varetages af Flemming Johansen.

www.frvbk.dk